28 Mayıs 2014 Çarşamba

Testis Kanseri Bitkisel Tedavisi

testisTestis Kanseri Bitkisel Tedavisi
İmmu-Nat bünyesinde, Türkiye ve dünyada ‘Fitoterapi’ konusunda bilim kuruluşları tarafından yapılan yeni ve güvenilir araştırmalar izlenerek değerlendirilir ve bu yeni gelişmelerden hasta ve hasta yakınları haberdar edilir. Bu şekilde halkımıza, hasta yakınları ve hastalarımıza bitkisel ürün kullanımında en doğru bitkisel desteği ve kullanım dozunu vermeyi hedeflemekteyiz.
Bitkisel destek ve tedavilerin en önemli şartlarından biri, bu maddelerin üretimidir. Bitkisel ekstrakt konusunda uzman ve yetkin kişilerle, bu üretime uygunluğu onanmış hammadde tesis ve makinalar ile el değmeden, yani hijyenik bir ortamda üretilmesi ve şişelenmesi gerekir. İmmu-Nat, bu özellikleri tam olarak bünyesinde bulundurmakta, böylece güvenilir bitkisel ekstrakt, hedefe yönelik ürün ve doğru doz seçimi ile koruma ve tedavi prensiplerinin tam olarak yerine getirilmesini sağlamaktadır.
Testis kanseri hastalarına yönelik yaklaşımımız ise, hasta yakınları ve hastalara doğru bilgileri ve doğru desteği vermek olduğu için, hastalarımız ve yakınlarından hastalık hakkında doğru informasyon ve yeterli ve fakat ayrıntıya yönelmeyen tıbbi doküman ve belge talep etmekteyiz. Belgeleri değerlendirilen hastalara gereken tıbbi bilgiler verilmekte ve bitkisel destek yöntemleri açıklanmaktadır.
Testis Kanseri tedavisine destek verebilmemiz için hastanın son durumu hakkında bilgi veren, aşağıdaki raporları tarafımıza göndermenizi rica ediyoruz. Bu raporlar danışman hekimler tarafından incelendikten sonra, bitkisel tedaviye uygun görülmesi halinde sizinle iletişime geçilecektir. Tedavi sürecinde destek verebilmemiz için raporlar son derece önemlidir. 
Raporları info@immunat.com.tr mail adresine ya da 0 252 385 24 28 numaralı faxa gönderebilirsiniz.
Ekibimizle iletişime geçmek için  0 252 385 24 04 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
İstenilen Raporlar:BT ve/veya PET CT Raporu
AFP Değeri
Ameliyat/Epikriz Raporu (Ameliyat olmuşsa)
Patoloji Raporu
Testis Kanseri Bitkisel Tedavisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder