1 Haziran 2014 Pazar

Kansere Bitkisel Çözüm

Selçuk Kaya 


350 çeşit bitki özü karışımından oluşan bitkisel ilacın kanser hastaları için umut olduğunu söyleyen herbalist Selçuk Kaya, bitkilerle kısırlık, egzama ve menopoz tedavisinde de başarılı sonuçlar elde ettiğini belirtiyor. 
Bitkisel tedavi metotları neredeyse insanlık tarihine eş bir olay. Modern tıbbın gelişmesiyle birlikte bir çare unsuru olarak bir köşeye atılan bu tedavi yöntemi, son yıllarda bütün dünyada önemini artıran bir seyir izliyor. 'Alternatif tıp' adıyla gündeme gelen bu bitkisel tedavi yöntemini uygulayanlara ise herbalist deniyor. Herbalist Selçuk Kaya da, 600 yıldır bu işi yapan bir ailenin ferdi olarak bitkisel tedavi yöntemini sürdüren bir kişi. 
İngiltere'de altı yıl boyunca eğitim alan Kaya, bitkilerle kısırlık, egzama ve menopoz tedavisi uygularken, her türlü kansere de bu yöntemle bir iyileşme sağlandığını iddia ediyor. Kaya'nın kanserli hastalarına uyguladığı yöntemin adı Tian Xian adını taşıyor. ABD bulunan Prf. Dr. Baywang hem kanser araştırmacısı, hem de profesör, aynı zamanda İngiltere kraliyet ailesinden onur madalyası almış bir kişi. 
Tian Xian'ın 350 çeşit bitki özünün karışımından oluşan kanser ilacı, 91'den bu yana dünyada 50 bin hastayı iyileştirmiş. Sekiz aydan bu yana Türkiye'deki hastalarında bu tablet şeklindeki ilacı kullandıran herbalist Kaya sonuçtan oldukça memnun görünüyor. Metastas oluşumunu engelliyor ve kanserli radikal hücreleri bloke edip sıkıştırarak küçültüyoruz. diyen Kaya, bu ilaçla birçok hastaya olumlu yanıt aldıklarını belirtiyor. "Türkiye'de en çok kemoterapi yapılıyor. Biz bu yöntemin yan etkilerini azaltan bitkisel ilaçlar da yaptık. Kanserde onkoloji tedavisinin faydası azdır. Isırgan otunun da faydası yoktur." diyerek bütün farmakolojik testleri yapılmış Tian Xian ilacının kanserli hastalar için umut olduğunu söyleyen Selçuk Kaya, ilacın Amerika İlaç Dairesi (FDA) tarafından da onaylandığını ve serbest dolaşım hakkının bulunduğunu ifade ediyor. 
Kişinin hastalık derecesine göre değişen ilaçların aylık kürü 1000 dolar. İlacın faydalı olduğunu kişisel görüşmelerde doktorların da kabul ettiğini; ama açıklayamadıklarını söyleyen Kaya, dünyada bu ilaçla iyileşen hastaların hikayesi ile ilgili bir kitabın da yayına hazırlandığını kaydediyor. 
Herbalist Selçuk Kaya'nın bitkisel tedavi çalışmaları sadece kanserle sınırlı değil. Kadınlarda ateşlenme, yanma ve sıkıntıya yol açan menopozu yan tesiri olmadan bitkisel ilaçla ortadan kaldırdıklarını belirten Kaya, "Ülkemizde halen hastalara ostrojen hormonu veriliyor. Oysa tek bir bitki özü ile bu engellenebilir." diyor. Kaya'nın uzman olduğu ve başarı sağladığı bir diğer alan da kısırlık. Her 100 aileden 15'inde problem olduğunu kaydeden Kaya, hastaların tahlil raporlarına göre vitamin destekli bitki tohumlarından hazırlanan kürler yapıyor. Bu sayede hamile kalan çok hastası olmuş. Erkek kısırlığında sperm artışını % 85 oranında artıran yöntem, bayanlarda da tüplerin açılması ve yumurtalıkların daha iyi çalışmasını sağlıyor. Bunlardaki başarı oranı ise % 75. "20 yıl sonra bile hamile kalanlar var, Kayseri'den Elmas Yılmaz hanım 20 yıl sonra hamile kalmıştır. Ama 35 yaş üzerindeki hastalarda başarı şansı az." diyor Kaya. 3 ay süren bu bitkisel tedaviyi daha çok, tüp bebek yaptıracak kişiler uyguluyor. Bu tedaviler ise 300 milyon lira ile 1 milyar lira arasında değişiyor. Deride çıkan egzamaların tedavisinde % 95 garanti veriyor. Egzama tedavisi ise 150 milyon liraya çıkıyor. 
"Allah şifayı bitkinin içine koymuş. Biz onu kullanıyoruz." diyen Selçuk Kaya'nın amacı ileride egzama tedavi merkezi ile bitkisel terapi yöntemleri kliniği açmak. Bitkisel ilaçlara büyük ilaç firmalarının ön ayak olarak geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Kaya, www.kansereson.com ile www.kisirligason.com adlı internet sitelerinden çalışmalarını duyuruyor. 
Tıp umut kesmişti, hâlâ yaşıyor... 
Beyin tümörü olan ve hayatından ümit kesilen 52 yaşındaki Ali Ürün, ışın tedavisinden sonra görme yetisini kaybetmişti. Eşi, "Büyük şok yaşadık, kefenini bile açmıştık. Doktorlar 34 günlük ömür biçmişti." diyerek hastalığın seyrini anlatırken, bitkisel kanser ilacı ile eşinin yeniden hayata döndüğünü ifade ediyor. "Bu ilacı kullandıktan 4 gün sonra gözleri açıldı ve iyileşme gösterdi. Aradan bir ay geçti, yemeğini yiyor ve saç dökülmesi de durdu." diyen Ali Ürün'ün eşi Numune Hastanesi'ndeki doktorunun da bu iyileşmeye inanamadığını söylüyor. Herbalist Selçuk Kaya, iyileşmeye başlayan hastasını sürekli gözetim altında tutuyor. Kaya, "Hastanelerde kemoterapi için verilen ilaçlar ağrı kesiciden başka bir şey değil. Biz tedaviye yönelik 350 bitkinin karışımından oluşan ilaçlar veriyoruz. Ricamız hastaların en son aşamada bize gelmemesi." diyor. Kanser hastası olan Ali Ürün'ün, felçli kısımlarında iyileşme belirtileri görülmeye başlandı. 
Kanser Tedavisinde Dikkat Edilmesi Gereken Besinler 
Yenmesi Gereken Besinler 
o Sarımsak 
o Lahana 
o Brokoli 
o Soya fasulyesi 
o Balık 
o Kepekli buğday 
o Patates, baklagiller ve sebzeler; nişasta içeren besinler 
o Taze ıspanak 
o Yulaf ezmesi 
o Muz 
o Mercimek 
o Havuç 
o Bal 
o Balık 
o Bol bol çiğ sebze ve meyve 
o Az ölçüde et, süt, yoğurt, beyaz peynir, yumurta, yemlenmesi bilinen tavuk. 
o Çok ölçüde sarımsak 
Yenmemesi Gereken Besinler 
o Beyaz ekmek 
o Şeker 
o Rafine yağları 
o Sarı boyalı bütün margarinler 
o Bitkisel yağlar 
o Rafine tuz 
o Pastırma 
o Sucuk 
o Konserveler 
o Boyalı, kokulu, lezzetlendirilmiş gibi etiketler taşıyan yiyeceklerden kaçının. 
o Şekerleme 
o Kokulu yoğurt 
o Meyveli denilen gazozlar 
o Tütsülenmiş besinler 
o Hazır nişastalar 
o Kabuklu yemişler 
o Aşılanmış kümes hayvanları

1 yorum:

  1. merhabalar 10 yılık çalaışmamızın neticesi çok şukur sonuç verdi Kanserden Korkmayın Geç Kalmaktan Korkun pHGcMaF Molekül Diyor ki Bütün Hastalıkların Sebebi Aynı Vücudun Asidikin Yüksek Olmasıdır Hastalıkların İsmini Hiç Bir Önemi Yok ! www.phgcmaf.com

    YanıtlaSil